Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2023 р., 16:00
Сьогодні, 13 грудня, під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось позачергове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області. Участь у ньому взяв голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
12 Грудня, 2023 р., 11:32
Ніч на Донеччині минула відносно спокійно, інформація про постраждалих не надходила.
12 Грудня, 2023 р., 11:30
Воїни сухопутних військ - незламна сила української армії! Ви відважно бороните рідну землю, впевнено нищите pocійських окупантів на всіх напрямках. Ваше гасло «За Україну! За її волю!» - відлуння і продовження столітніх традицій боротьби за нашу свободу. Вічна шана і слава полеглим Героям, які віддали життя за українське майбутнє. Разом - переможемо! Слава Україні!
11 Грудня, 2023 р., 13:26
Нарада відбулась у змішаному форматі - онлайн та офлайн, за участі першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Набокової, начальників військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району.
11 Грудня, 2023 р., 11:25
Ніч на Донеччині минула відносно спокійно, інформація про постраждалих не надходила.
07 Грудня, 2023 р., 11:34
З нагоди цього особливого дня висловлюємо вдячність за Ваш важливий внесок у роботу нашого колективу. Нехай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності! Все буде Україна!
07 Грудня, 2023 р., 10:58
Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Прийміть вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Бажаємо усім, хто працює на благо громади, міцного здоров’я, щоб професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих починаннях на благо громади і України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування