Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Листопада, 2023 р., 12:17
Загалом постраждало 10 цивільних мешканців – з них 4 дитини. У Новогродівці під завалами імовірно знаходяться ще 5 людей, серед них 1 дитина. На місцях обстрілів працюють ДСНС, Нацполіція. Пошуково-рятувальна операція триває. У разі надходження нової інформації повідомлятиму додатково. #StopRussia Фото ГУ ДСНС України в Донецькій області.
28 Листопада, 2023 р., 13:00
Ці заходи охоплювали виїзний мобільний клас, спрямований на надання освіти та підвищення обізнаності працівників освітньої сфери та військових адміністрацій щодо правильного поводження з вибухонебезпечними предметами.
27 Листопада, 2023 р., 12:30
Внаслідок негоди у Мирнограді зірвало покрівлю на школі.
23 Листопада, 2023 р., 15:29
Управління соціального захисту населення Краматорської райдержадміністрації повідомляє про порядок надання одноразової компенсації та щорічної допомоги на оздоровлення особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів
23 Листопада, 2023 р., 14:19
У Донецькій ОДА провели нараду щодо виконання заходів загальної мобілізації людських і транспортних ресурсів на території області.
22 Листопада, 2023 р., 12:11
Представники громад Донецької області взяли участь у засіданні круглого столу в рамках програми «EU4Recovery-Розширення можливостей громад в Україні», що реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки ООН Жінки. Захід минулого тижня в місті Дніпро.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування