Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Грудня, 2023 р., 10:48
У ці важкі часи війни, коли серця наповнені випробуваннями, нам особливо важливо зупинитися та подарувати один одному тепло та надію. Саме з цією місією сьогодні для дітей Лиманської громади були організовані різдвяні зустрічі. За співпраці з Міжнародним Благодійним фондом «Вартові мрії» та Благодійним фондом «Юрія Щоткіна» діти Лиманщини отримали яскраві враження та подарунки. Разом з представниками благодійних організацій до привітань малечі долучилась перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова.
25 Грудня, 2023 р., 13:40
На Волноваському напрямку росіяни обстріляли з артилерії Пречистівку та околиці Богоявленки Вугледарської громади.
25 Грудня, 2023 р., 13:39
Найтемніша ніч завжди перед світанком, але сонце сходить попри темряву. Так зійде і наше сонце, такою невідворотною є наша перемога. 
22 Грудня, 2023 р., 10:57
Щодня вони ризикують життям, аби перемогти наслідки російських атак, перемогти зло світлом, подарувати українцям тепло і затишок у домівках в цей темний час.
21 Грудня, 2023 р., 14:07
Ці пакунки допомогли зібрати волонтери Ніжина та храму Святої Покрови.Діти вирішили взяти на себе важливе завдання – принести святковий настрій та тепло у серця дітей з Краматорського району. За допомогою новорічних подарунків вони висловили свою повагу та турботу до маленьких мешканців, які знаходяться в зоні активних бойових дій. Впевнені, що такі ініціативи об'єднують нас у спільному бажанні підтримувати одне одного та вірити у світле майбутнє і Перемогу!
21 Грудня, 2023 р., 14:04
Заходи відбулись на базі «МиРазом» Центр підтримки ВПО Краматорського району задля соціальної та психологічної підтримки малечі в релокації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування