Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2024 р., 17:35
Під головуванням голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Донецької області. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков. 
21 Лютого, 2024 р., 11:17
Покровський район. У Мар'їнській громаді 1 людина загинула у Костянтинівці, пошкоджено будинок у Красногорівці. У Курахівській громаді пошкоджені 2 приватні будинки у Ганівці. У Новогродівській громаді зруйновано адмінбудівлю у Мемрику. Серед ночі росіяни випустили 3 шахеди по Добропіллю: поранили 2 людей, пошкодили 7 багатоповерхівок. Краматорський район. Краматорськ зазнав ракетних ударів — поранено 6 людей, пошкоджено щонайменше 12 багатоповерхівок. У Лиманській громаді пошкоджені 4 приватні будинки: 2 у Ямполі, по 1 у Закітному та Іванівці. У Костянтинівській громаді пошкоджено 2 будинки у Предтечиному. Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки: у Торецьку і Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 приватні будинки і 2 промислові будівлі. Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 122 людини, у тому числі 23 дитини.
20 Лютого, 2024 р., 11:39
Інформація про постраждалих за добу не надходила.
20 Лютого, 2024 р., 11:36
Указом Президента України від 11 лютого 2015 р. № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» в Україні встановлено День Героїв Небесної Сотні, який відзначається щорічно 20 лютого.
19 Лютого, 2024 р., 11:08
Історія створення проєкту Державного Герба України розпочалась влітку 1991 року. Так, 24 червня 1991 року постановою Верховної Ради УРСР був оголошений Відкритий конкурс зі створення проєкту Державного Герба України з робочою групою-журі з числа депутатів, істориків, мистецтвознавців і музейників.
16 Лютого, 2024 р., 14:05
Під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання Регіонального Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Донецькій області. Участь в засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.
16 Лютого, 2024 р., 12:36
Ми, українці, щоденно доводимо, що тільки разом ми сильні й непереможні. Саме любов до України об’єднує нас і допомагає йти нелегким шляхом до перемоги.
16 Лютого, 2024 р., 11:09
Покровський район. Авдіївка зазнала кількох авіабомбових ударів та масованих артобстрілів. У Курахівській громаді пошкоджено 5 будинків в Острівському, обстріляне Курахове. У Новогродівці поранено людину. Краматорський район. У Зорі Іллінівської громади 1 людина загинула, 2 поранені. Під вогнем Торське і Зарічне Лиманської громади, околиці Костянтинівської громади. Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки, 2 багатоповерхівки і нежитлова споруда; обстріляно Сіверськ. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 54 особи, у тому числі 11 дітей. #StopRussia

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування