Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Березня, 2024 р., 14:49
Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков та його перший заступник Вікторія Набокова взяли участь у Конгресових слуханнях з обговорення проєкту Національного плану з енергетики та клімату в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України НПЕК – це стратегічний документ, спрямований на узгодження енергетичної та кліматичної політики для забезпечення сталого розвитку та відновлення економіки України. Україна, як учасник Енергетичного Співтовариства та країна-кандидат на вступ до ЄС, зобов'язалася розробити цей План згідно з вимогами європейського законодавства.
14 Березня, 2024 р., 11:47
«Донбас», «Азов», «ДУК», «Айдар», «Дніпро-1», «Київська Русь», «Свобода», «Карпатська січ», «Кривбас», десятки інших добровольчих формувань золотими літерами назавжди вписані в українську історію. 
13 Березня, 2024 р., 11:23
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 2 будинки і господарчу споруду. Покровський район. У Мар'їнській громаді під вогнем Красногорівка, Костянтинівка, Катеринівка і Георгіївка. Обстріляні Курахове та Успенівка. У Селидовому 2 людини. У Мирнограді 2 людини загинули і 5 поранено, пошкоджено 4 багатоповерхівки. У Новогродівці пошкоджено 25 приватних будинків і 2 адмінбудівлі. Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади поранено 2 людини, пошкоджено будинок. Бахмутський район. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Південному. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 багатоповерхівки, 3 приватні будинки і 4 гаражі. У Сіверську пошкоджено 2 будинки і нежитлову споруду. У Переїзному Званівської громади поранено 2 людини. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 620 осіб, у тому числі 119 дітей. #StopRussia
12 Березня, 2024 р., 15:52
З метою забезпечення доступу до якісних, безпечних і комплексних послуг для постраждалих від СНПК у Донецькій області через спроможності фахівців і фахівчинь, які надають допомогу жінкам постраждалим від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом в м. Мукачево відбувся тренінг «Підтримка надавачів соціальних послуг та посилення їх спроможності у реагуванні на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом». Захід було організовано ГО «Рада жінок Донеччини»-грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проекту «Вистоїмо разом» в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда-Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮРФем» за підтримки Офісу Віцепрем.єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Єаропейського Союзу.  До участі у заході долучилися спеціалісти з Краматорського району з Краматорської МТГ, Дружківської МТГ, Миколаївської МТГ і начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Міляновська. На тренінгу були розглянуті важливі питання: визначення поняття СНПК як воєнного злочину, що порушує норми міжнародного гуманітарного права, міжнародні стандарти та національне законодавство, психологічна складова впливу СНПК на постраждалих та спеціалістів, що з ними працюють, кейс-менеджмент в ситуації СНПК, комплексний підхід в наданні допомоги та послуг постраждалим від СНПК і ще багато інших важливих питань. Учасниці тренінгу брали участь у ділових іграх, активностях і обговоренні важливих питань. Захід був дуже насичений інформативно, тренерки обізнані в даному питанні і професійні.
12 Березня, 2024 р., 13:08
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської громади міста пошкоджено будинок. Покровський район. Селидове зазнало ракетного удару — поранено 2 людини, пошкоджено 18 приватних будинків, 14 багатоповерхівок і 2 адмінбудівлі. Ще 2 будинки у місті зруйновані повністю. У Гострому Курахівської громади пошкоджено 3 будинки. Краматорський район. Під вогнем околиці Костянтинівської і Лиманської громад — без жертв і руйнувань. Бахмутський район. У Торецьку поранено людину, пошкоджено 16 будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 2 приватні будинки. У Соледарській громаді обстріляні Роздолівка і Васюківка, у Званівській — Переїзне і Верхньокам'янське. Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 612 осіб, у тому числі 136 дітей. #StopRussia
08 Березня, 2024 р., 11:08
Волноваський район. У Новоукраїнці Вугледарської ТГ пошкоджено ферму і будинок. Покровський район. У Соколі Очеретинської ТГ пошкоджено будинок. В Успенівці Курахівської ТГ пошкоджено 9 будинків і 2 адмінбудівлі. У Світлому Добропільської ТГ пошкоджено ангар і приватні будинки. У Мирнограді поранено людину, пошкоджено 12 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі і 2 крамниці. У Новогродівці поранено людину, пошкоджено 6 адмінбудівель, 2 двоповерхівки і 31 приватний будинок. У Шаховому поранено людину, пошкоджено 15 приватних будинків, 3 крамниці і церкву. Краматорський район. У Довгій Балці Іллінівської ТГ поранено людину, пошкоджено 17 будинків. У Костянтинівці поранено 2 людини, пошкоджені 35 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, адмінбудівля і 2 інфраструктурні об'єкти. Обстріляні околиці Лиманської ТГ. Бахмутський район. У Торецьку поранено 3 людини, пошкоджено 4 будинки. У Часовоярській ТГ пошкоджені 4 будинки, ще 1 — у Сіверську.
08 Березня, 2024 р., 11:04
Жінки виборюють перемогу. Жінки рятують життя. Жінки надихають світ допомагати Україні. Жінки піклуються про найцінніше. Жінки забезпечують фронт. Українські жінки незламні! Зі святом! Ми переможемо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування