Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

єВорог. Знищуйте окупантів із ЗСУ та дбайте про безпеку

Дата: 22.05.2022 11:31
Кількість переглядів: 180

Щодня наша команда отримує сотні заявок про переміщення окупантів у єВорог та оперативно передає їх ЗСУ. Це означає, що кожен із вас кожним повідомленням у чатбот наближає нашу спільну перемогу.

Однак пам'ятайте про прості правила безпеки народної розвідки. Не нехтуйте ними, коли повідомляєте про окупантів у чатбот єВорог:

  • Не наближайтеся до окупантів чи ворожої техніки навмисно, щоб їх сфотографувати.
  • Знімайте фото та відео непомітно, особливо якщо окупанти розташовані близько. Налаштуйте телефон так, щоб відкрити камеру можна було в один клік, тримаючи телефон з опущеними додолу руками.
  • Щойно надішлете кадри в чатбот — радимо видаляти їх зі смартфона задля вашої безпеки. Зараз вороги на окупованих територіях можуть перевірити ваш гаджет, тому краще нічого таємного там не зберігайте.
  • Не виставляйте кадри з геолокацією та переміщенням ворогів у соцмережі. Доки ви стежите за ними, вони можуть відстежувати й вас.
  • Не обговорюйте в телефонних розмовах із рідними та близькими місцерозташування окупантів. Особливо якщо ви перебуваєте на окупованій території. Це може бути небезпечно для вас.
  • Використовуйте тільки чатбот від Мінцифри. Жодні інші чатботи, сайти, сервіси, де використаний логотип та назва нашого чатбота, не мають нічого спільного з єВорогом. Тому, щоб не натрапити на шахраїв, пам'ятайте: у чатбот можна перейти з головного екрана застосунку Дія або ж за посиланням у Telegram https://t.me/evorog_bot

Бережіть себе. Бережемо Україну.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування