Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Велике будівництво” у Краматорському районі: дайджест новин

Дата: 12.10.2021 09:42
Кількість переглядів: 197

Наразі у Краматорському районі завдяки президентській програмі “Велике будівництво” тривають роботи на чотирьох об’єктах.

У Краматорську у рамках “Великого будівництва” для переселенців споруджується 121-квартирний 12- поверховий будинок. Будівництво відбувається за сучасними технологіями та з використанням сучасних матеріалів. Зараз завершується цегельна кладка першого поверху.

Також у Краматорську триває спорудження комплексу будівель обласної багатопрофільної лікарні. Це буде одне з п'яти сучасних медичних містечок в Україні. Зараз тут добігають кінця земельні роботи. Цей медичний комплекс буде готовий приймати пацієнтів і з сусідніх областей.

Завершується ремонт мосту через Казенний Торець по вулиці Свободи у Слов’янську, який зазнав часткового руйнування у березні поточного року та є важливою складовою транспортної системи Слов’янська. Зараз працівники займаються ремонтом перильної огорожі, монтують стовпи та електропроводку для ліхтарів. Крім того, ведуться опалубні роботи та облаштування простору під мостом.

У селі Сергіївка Краматорського району у рамках “Великого будівництва” триває капітальний ремонт моста через річку Бик на км 37 + 012 автомобільної дороги Т-05-14 Добропілля – Лиман. Довжина моста понад 17 метрів. Наразі проводяться роботи з монтажу бар'єрного огородження, нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків.

За матеріалами сайту Донецької ОДА

#краматорськ_рда  #краматорськ_інфо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування