Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

10 жовтня своє професійне свято відзначають працівники стандартизації та метрології

Дата: 10.10.2021 09:58
Кількість переглядів: 211

День працівників стандартизації та метрології України було засноване 2002 року Указом Президента України. Це професійне свято проходить напередодні Всесвітнього Дня стандартів, що відзначається у всьому світі 14 жовтня. Саме в цей день, у 1946 році в Лондоні, у приміщенні Інституту цивільних інженерів відкрилася конференція національних організацій зі стандартизації із понад двадцяти країн світу.

Сьогодні стандартизація та метрологія є невіддільною ланкою національної економіки, потужним рушієм її подальшого розвитку. Професіоналізм і самовідданість працівників галузі заслуговують глибокої вдячності та високої шани в суспільстві. Завдяки цьому помітно вдосконалюється національна система технічного регулювання у форматі європейських та міжнародних вимог і стандартів.

У цей день вітаємо всіх фахівців, які віддають свій талант, знання й досвід справі стандартизації та метрології. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, натхнення, удачі й успіхів у створені не тільки світлого майбутнього, але й кращого сучасного, яке відповідає світовим та європейським стандартам якості життя.

#краматорськ_рда #краматорськ_інфо 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування